De Romein

De Romein Group, projecten in heel Europa

Vanuit onze hoofdvestiging Veendam en vijf nevenvestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Noord-Ierland voeren wij projecten uit in heel Europa. Als kennisorganisatie ondersteunen wij overheden en bedrijven in onder meer kabelaanleg en pijpleidingenbouw met een totaalpakket op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

Nichemarkten

Onze specialisatie is het ondersteunen van projecten, op het gebied van leidingbouw, kabelwerken en civele werkzaamheden. In deze nichemarkt onderscheiden wij ons met een schat aan ervaring, knowhow en technische uitrusting. Zo ontwerpen wij onze werken volledig digitaal en voeren ze GPS-gestuurd uit. Deze specialisaties combineren wij met klantgericht werken. Onze organisatiestructuur is plat, onze mensen op de werken dragen zelf een hoge mate van verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid. Zo houden wij de lijnen kort, waardoor wij zeer flexibel op klantvragen kunnen anticiperen.

Kwaliteit & veiligheid

"VEILIGHEID IS VAN ONS ALLEMAAL!"

De Romein Group wil een constante kwaliteit en veiligheid kunnen waarborgen. Daarom werken wij bedrijfsbreed met een gecertificeerd kwaliteits- en veiligheidssysteem. Onze werkmaatschappijen beschikken over de volgende certificeringen:

  • NEN-EN-ISO 9001:2015
  • NEN-EN-ISO 14001:2015
  • VCA** 2017/6.0
  • Veiligheidsladder Trede 4

Bovendien zijn er certificeringen voor het uitvoeren van specialistische werkzaamheden.

Certificeringen Veiligheidsboek
Over ons