De Romein
Retour Nouvelles

Officiële start nieuwbouw

De hoofdvestiging van De Romein in Veendam verhuist naar een nieuwe locatie aan de Industrieweg in Veendam. De bouw ging van start in februari 2021. Volgens planning is de verhuizing eind 2021 helemaal rond.

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat De Romein Group begon met haar bedrijfsactiviteiten. De Romein Group is een kennisorganisatie die door heel Europa overheden en bedrijven ondersteunt met onder meer de kabelaanleg en pijpleidingenbouw. Wij bieden een totaalpakket op het gebied van grond- weg- en waterbouw. Met ruim 200 medewerkers in vaste dienst, een scala aan graafmachines, vrachtwagens en HDD-gestuurde boormachines is De Romein Group niet meer weg te denken in de aannemingswereld. Naast de hoofdvestiging in Veendam hebben wij nevenvestigingen in Drongen (B), Chantilly (F), Wiedemar (D), Marne (D), Neermoor (D) en Apen (D).

Eigenaar en oprichter van De Romein Group, Robin Meijer, is geboren en getogen in Veendam. Mede daarom bevindt onze hoofdvestiging zich in Veendam. Door de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn de activiteiten van ons hoofdkantoor, support en werkplaats nu nog verspreid over drie locaties in Veendam. Dot brengen wij met de nieuwbouw terug tot één locatie aan de Industrieweg in Veendam. De Romein Group beschikt daar over een terrein van ongeveer 22.000 vierkante meter. Eind van dit jaar moet de verhuizing naar de nieuwe locatie klaar zijn. De nieuwe locatie biedt plaats aan 70 kantoormedewerkers, een goed uitgeruste werkplaats voorzien van moderne technieken en een eigen wasplaats en buitenoverkapping.

Donderdag 25 februari 2021 vond de officiële start van de nieuwbouw plaats. In het bijzijn van familie en directie plaatsten de ouders van Robin Meijer, Joop en Ineke Meijer, het eerste fundament van de buitenoverkapping.

Officiële start nieuwbouw

Photos

Voir aussi