De Romein
Go back News

Welkom op de nieuwe website van De Romein

Wij heten u hartelijk welkom op de gloednieuwe website van De Romein. De afgelopen maanden hebben wij met een enthousiaste en kundige groep mensen hard gewerkt aan onze nieuwe site. En wat ons betreft, mag het resultaat er zijn: wij zijn trots op onze prachtige site.

Samenwerking met NC-websites

De site is ontwikkeld en gebouwd in nauwe, prettige samenwerking met NC-websites. Samen met de programmeurs, webbouwers, webdesigners, tekstschrijver en fotograaf van NC-websites groeide ons eerste idee voor een nieuwe site stap voor stap uit tot een concreet plan, dat vervolgens prachtige vorm en inhoud kreeg.

Vorm, functie en kwaliteit

De nieuwe site sluit qua look and feel naadloos aan op onze bedrijfscultuur. Dankzij de mooie mix van vorm en functie heeft onze nieuwe site de kwalitatieve uitstraling die past bij De Romein. Onze nieuwe site heeft een zeer persoonlijke uitstraling, omdat wij bij De Romein vinden dat het (al) onze mensen zijn die het kloppend hart van ons bedrijf vormen. Ons voltallige team voelt zich persoonlijk betrokken bij ons bedrijf en al onze klanten en relaties

Veilig, snel en gebruiksvriendelijk

De site is gebouwd met de nieuwste technieken. Snelheid, gebruiksgemak en veiligheid stonden centraal bij de ontwikkeling. De site is geoptimaliseerd voor zowel Google en andere zoekmachines als social media en online marketingmogelijkheden. Ook voldoet hij volledig aan alle huidige vereisten van veiligheid, onder meer voor de AVG privacywetgeving.

Dynamische website

De lancering van onze nieuwe site is geen eindpunt, maar een aftrap. Op onze dynamische internetpagina’s is regelmatig wat nieuws te vinden, onder meer actuele nieuwsberichten over ons bedrijf en foto’s plus informatie over onze nieuwe, lopende en afgeronde projecten. Zo houden wij u graag op de hoogte van alles wat ons elke dag weer boeit en bezighoudt.

Bekijk de website

Welkom op de nieuwe website van De Romein

Also watch