De Romein
Go back News

Officiƫle start nieuwbouw

 Dit jaar is het 15 jaar geleden dat De Romein Group haar bedrijfsactiviteiten is gestart. De Romein Group is een kennisorganisatie die door heel Europa overheden en bedrijven ondersteunt met onder meer de kabelaanleg en pijpleidingenbouw en biedt een totaalpakket op het gebied van grond- weg- en waterbouw.

Met ruim 200 medewerkers in vaste dienst, een scala aan graafmachines, vrachtwagens en HDD-gestuurde boormachines is De Romein Group niet meer weg te denken in de aannemingswereld. Naast de hoofdvestiging in Veendam zijn er nevenvestigingen in Drongen (BE), Chantilly (FR), Wiedemar (DL), Marne (DL), Neermoor (DL) en Apen (DL).

Eigenaar en oprichter van De Romein Group, Robin Meijer, is geboren en getogen in Veendam en mede om die reden is de hoofdvestiging gezeteld in Veendam. Door de aanhoudende groei van het bedrijf zijn de activiteiten van het hoofdkantoor en support/werkplaats op dit moment verspreid over drie locaties in Veendam en dat wordt teruggebracht naar één locatie aan de Industrieweg in Veendam. De Romein Group beschikt daar over een terrein van ca. 22.000 m2. Eind van dit jaar moet de verhuizing naar de nieuwe locatie gerealiseerd zijn. De nieuwe locatie biedt plaats aan 70 kantoormedewerkers, een goed uitgeruste werkplaats voorzien van moderne technieken alsmede een eigen wasplaats en buitenoverkapping.

Donderdag 25 februari 2021 is de officiële start van de nieuwbouw. De eerste handeling: het plaatsen van het eerste fundament van de buitenoverkapping is verricht door de ouders van Robin Meijer, Joop en Ineke Meijer, in het bijzijn van familie en directie.

Officiële start nieuwbouw

Images

Also watch