De Romein
Ga terug Machinepark

CAT 336F

De nieuwe Cat® 336F hybride is een klasse apart met brandstofzuinige hybridetechnologie en een complete reeks Cat Connect-technologieën voor een hogere productiviteit en grotere efficiëntie op het werkterrein.

Krachtige motor              

De brandstofzuinige C9.3 ACERT-motor heeft een nominaal vermogen van 320 hp (235 kW), is ontworpen om efficiënt te werken op biodieselmengsels tot B20 en gebruikt een roetfilter en een uitlaatgasnabehandelingssysteem waarvoor de werkcyclus niet onderbroken hoeft te worden en de machinist niet hoeft in te grijpen. Voor nog meer brandstofbesparing kan de machinist met één druk op de knop het motortoerental verlagen tot stationair, schakelt de stationair-motoruitschakeling de motor automatisch uit nadat deze een vooraf ingestelde tijd stationair heeft gedraaid en wordt de motor in de zuinige modus aangepast voor optimale brandstofzuinigheid.

Efficiënte hydraulische systemen van de hybride

De elektronisch gestandaardiseerde programmeerbare pomp van de 336F L/LN XE zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing dankzij de integratie van de energiebronnen van de machine en door het motorvermogen aan de specifieke last aan te passen. Naast het pompontwerp optimaliseert de Cat ACS-klep (Adaptive Control System: adaptief bedieningssysteem) de hydraulische prestaties via een uitgekiend beheer van de restricties en de opbrengst. Dit zorgt voor een naadloze regeling van de machinebewegingen en voor de nauwkeurige levering van de vereiste hoeveelheid hydraulische kracht.

CAT 336F

Foto's

Modellen