Bouw en Ontwikkeling

De Romein Bouw en Ontwikkeling B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van projecten op het gebied van infra, pijpleidingbouw, bouw en civiele techniek. Voor deze verschillende branches kunnen wij voor en met opdrachtgevers projecten voorbereiden en tevens realiseren.

Binnen het bedrijf zijn wij van alle markten thuis. Het ontwikkelen / ontwerpen van inrichtingsplannen én het realiseren van bouwwerken behoort tot onze core business. Tevens behoren het maken van bestekken, het construeren van technische tekeningen en het berekenen van constructies voor de bouw en civiele markt zoal tot de werkzaamheden.

Het is mogelijk voor opdrachtgevers om zowel de bouw als de civiele werkzaamheden uit te laten voeren door De Romein Bouw en Ontwikkeling B.V. Wij hebben diverse allround timmerlieden, constructiewerkers en civiele vakmannen in dienst voor een geslaagde uitvoering.

Door de kwaliteit binnen dit bedrijf kunnen wij alle projecten aan en kunnen wij op elk willekeurig moment instappen in een project. Aan deze kwaliteit liggen projectingenieurs in combinatie met praktijkmensen en de modernste technieken op het gebied van hard- en softwarepakketten ten grondslag.

Samen met de opdrachtgever op een prettige manier tot een efficiënt ontwerp / oplossing komen is de missie van De Romein Bouw en Ontwikkeling B.V. We onderscheiden ons van anderen door probleemoplossend te denken en innovatieve ideeën tot uitvoering te brengen.

Contactgegevens


Transportweg 62
9645 KX Veendam

0598-635900
0598-635244
info@deromein.nl