Bedrijfsprofiel

De Romein Groep bestaat uit meerdere werkmaatschappijen die actief zijn in de grond- weg- en waterbouw, leidingbouw, bouw en ontwikkeling en logistieke dienstverlening.

Door de combinatie van de onderstaande werkmaatschappijen is het mogelijk om een totaalconcept aan te bieden voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers waaronder overheidsinstellingen zoals gemeentes, provincies, private instellingen maar ook particulieren.

De Romein Infra en Milieu B.V.

De Romein Infra en Milieu BV houdt zich bezig met het realiseren van grond-, weg- en waterbouwkundige werken, leidingwerken, cultuurtechnische werken, kadewerken en kabelwerken. De Romein Infra en Milieu B.V. heeft als specialisme grootschalig grondverzet.

De Romein BVBA

De BVBA is gericht op de Belgische markt, waar wij ons voornamlijk bezighouden met het realiseren van projecten in de leidingbouw. Tevens worden projecten gerealiseerd op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. 

De Romein GmbH

De Romein GmbH is een doeltreffende en betrouwbare partner voor alle projecten op het gebied van grondverzet en civiele techniek gericht op de Duitse markt. Onze kerncompetenties zijn het realiseren van grond-, weg- en waterbouwkundige werken, leidingwerken, cultuurtechnische werken, kade- en kabelwerken in heel Europa. De Romein GmbH heeft als specialisme grootschalig grondverzet.

De Romein Bouw en Ontwikkeling B.V.

De Romein Bouw en Ontwikkeling B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van projecten op het gebied van bouw, infra en civiele techniek. De core business van het bedrijf zijn het ontwikkelen / ontwerpen van inrichtingsplannen én het realiseren van nieuw- en verbouwprojecten. 

De Romein Cargo Services B.V.

De Romein Cargo Services BV verzorgt totaaloplossingen met betrekking tot logistieke activiteiten, transport activiteiten per rail / barge / weg en lucht. Daarnaast verzorgen wij alle zee-expeditie import en export wereldwijd en de afhandeling en bewaking van uw totale documentenstroom.

 

Nog geen bestanden